Spire

Bli medlem i Spire, eller verv en venn, og vinn billetter til by:Larm!

Det er lite som lyser opp vintermørket som gode konsertopplevelser! Og hvis man kan være med å støtte noen som jobber med å gjøre verden litt bedre, så har man en ganske fullkommen kombo!

Vi er enige! Melder du deg inn i Spire før 30. november er du derfor med i trekningen av to billetter til by:Larm i Oslo 1.-3. mars! Hvis du allerede er medlem – verv en venn så er dere begge med i trekningen. Den som melder seg inn må da angi hvem vedkommende er vervet av. Å melde seg inn koster kun 50 kr. Melder du deg inn over sms legges disse 50 kr på mobilregningen din.

SMS: Send en sms til 2434 med «Spire 2017» + din epostadresse + «vervet av» og navn på den som vervet deg.
Eksempel: "Spire 2017 navn@epost.no vervet av Navn Etternavn".

Vipps: Vipps 50 kroner til “Spire medlemskontingent” (vippsnummer 11378) under "Betal". Merk betalingen med "Medlem 2017" + din epostadresse + «vervet av» og navn på den som vervet deg.
Eksempel: "Medlem 2017 navn@epost.no vervet av Navn Etternavn".

Ny musikk i alle sjangre
By:Larm er en festival som fremhever de nye, unge artistene. Hvert år søker over 1500 band og artister om å spille på by:Larm. I fjor spilte over 100 artister på de ulike scenene by:Larm bruker i løpet av festivalen. Med et bredt spenn av sjangre, og både kjente og totalt ukjente artister finner alle noe de liker.

Hvem kan melde seg inn?
Alle mellom 13 og 30 år har mulighet for å melde seg inn. Er du over 30 men vil likevel støtte oss? Da kan du bli fastgiver. Les om giverordningen vår her. Husk at gir du mer enn 500 kr i året har du mulighet å få skattetrekk for gaven din. Nye fastgivere vil ikke være med i trekningen av festivalpass.

Meld deg inn i dag!
Du kan vinne festivalpass til en verdi av 2070 kr og samtidig være med på å støtte vårt arbeid for en rettferdig og bærekraftig verden. Vinn-vinn, spør du oss! Vinneren av de to dagspassene trekkes den 4. desember og vil bli kontaktet på epost.

PS. Visste du at Spire har en annen vervekampanje gående, der alle som verver har mulighet å samle opp poeng under hele året som kan brukes på flere flotte premier? Les mer her!