Spire

God sommer!

Den deiligste tiden på året er her! Spirekontoret er stengt fram til 31. juli. Vi håper du nyter de fine sommerdagene i mellomtiden.

I høst skjer det mange spennende ting. Vi skal jobbe videre med forberedelser til kampanjen vår om klimarettferdighet og likestilling, som vil bygge på erfaringene fra partnerne våre i Young Women Can Do It i Malawi. Denne kampanjen vil bli lansert i 2018, men arbeidet er godt i gang. Rett etter sommeren bretter vi opp ermene for at sette miljø- og utviklingsspørsmål på dagsorden opp mot Stortingsvalget. Første stopp er Arendalsuken, der vi skal gjennomføre arrangementer både sammen med moderorganisasjonen vår Utviklingsfondet, Verdens Beste Nyheter og Alliansen Ny Landbrukspolitikk. Videre ut over høsten er det duket for en ny omgang av Verdens Beste Nyheter, med kampanjedag og avisutdeling 21. september. Og allerede nå kan du sette av helgen 6.-8. oktober, da vi inviterer alle våre medlemmer til tidenes høstseminar på Strandheim på Nærsnes. Ikke minst skal vi jobbe videre med Klimasøksmål Arktis, søksmålet mot den norske stat på bakgrunn av grunnlovsstridig oljeboring i Arktis.

Det er med andre ord mye å glede seg til! Vi gleder oss veldig til å ta fatt i høstens oppgaver, men en stund framover vil kontoret ta seg en velfortjent ferie. Er det noe som haster, kan du ta kontakt med Spires leder Anna Karlsson på telefonnummer 463 74 292. Kontoret er bemannet igjen fra mandag 31. juli.

Vi ser frem til semesterstart i alle lokallagene, og til å møte både gamle og nye spirer. Skal du flytte til et nytt sted til høsten? Spire finnes 10 steder i landet, og har du ikke et lokallag der hvor du bor, så hjelper vi deg med å starte et nytt! Ta kontakt med organisasjonsrådgiver Aurora på aurora@spireorg.

Vi håper alle våre medlemmer og følgere nyter late dager i sommerferien og lader batteriene for en spennende og travel høst. Husk å følge Spireorg på Facebook og Instagram i sommer!