Spire

Soyalandet - les rapporten her!

Spire er aktuell med rapporten ”Soyalandet - den norske soyaavhengigheten - og veien ut”. Rapporten tar for seg politiske løsninger for å øke bruken av norske ressurser og dreie norsk matproduksjon i en mer bærekraftig retning.

>

Livet i jorda

2015 er av FN utnevnt til året for jord og Matutvalget i Spire vil i forbindelse med dette sette fokus på det komplekse næringsvevet av organismer i jorda som legger grunnlag for hele vår eksistens - og viser at vi trenger en bærekraftig forvalting av jorda.

>

Nytt år, nye muligheter, ny aktivist?

Januar er blitt til februar og de aller fleste har kanskje alt satt sine nyttårsforsetter for 2015. Er du blant de som har bestemt seg for å bli mer samfunnsengasjert? Om du ikke har satt ditt forsett til livs enda, så er det på tide å bli med i Spire nå!

>

Folkefest for Framtida!

På dagen da regjeringen flyttet iskanten og varslet utlysningen av 57 nye felter på norsk sokkel, sparket vi i Spire i gang Folkefest for Framtiden.

>

Spire støtter forslag om en klimalov

Spire har sendt inn innspill til Regjeringens høring "perspektiver på en klimalov". Vi vil ha en sterk klimalov, men det er minst like viktig å få på plass et framtidsombud.

>

Kakebesøk med KrF

KrF var sammen med Venstre avgjørende for å redde den økonomiske støtten til Spire under budsjettforhandlingene i fjor høst. Spire belønnet dem med kake!

>

Månedens Spire

Månedens spire er Rachel- medieansvarlig og nestleder for Spires nye kampanje Soyalandet.

>