Spire

Bli med på tur!

Nå er det snart klart for høstens fineste og mest spennende helg, nemlig Spires årlige hyttetur!

>

Månedens spire

Hun er 22 år og leder Spires lokallag i Bergen med stort engasjement! Bli kjent med månedens spire, matinteresserte og flyve-glade Vilde!

>

Marios kart

Tre spirer er på feltarbeid i Brasil for lære mer om konsekvensene av soyaproduksjonen i landet. Beskjeden de har fått så langt: "Ikke kjøp soya fra Brasil. Den er giftig!"

>

Morgenkaffe med Spires AU

Jeg starta dagen sammen med denne flotte trioen- Spires (nokså) nye arbeidsutvalg. Arbeidsutvalget er Spires ledergruppe som skal holde Kjernegruppen i tøylene og jobbe for å nå målene organisasjonen har satt seg dette året. De ble valgt av Spires Stormøte i april i år og har fått mandat til å lede Spire mot nye høyder frem til neste årsmøte.

>

Månedens spire

Månedens spire for juli heter Hans Inge og er aktiv i Spires lokallag i Trondheim

>

Topp i Bonn

I starten av juni var Spire i Bonn for å delta på UNFCCC mellomforhandlingene, hvor vi tok tempen på forhandlingene, jobbet med aksjoner og artikkel seks.

>

Portrettintervju med Karuna Karki

Karuna Karki er en nepalsk aktivist med et brennende engasjement for miljøet og bevaring av skog. Hun fortalte oss om sine drømmer for framtida, miljøutfordringer i Nepal og sivilsamfunnets rolle.

>