Spire

Verdens beste nyheter

Spire, Changemaker og SAIH søker folk som vil være med og bidra til kampanjen Verdens beste nyheter!

>

Framtidens voktere

Spires arbeid for å få på plass et framtidsombud i Norge er del av en større internasjonal bevegelse for å sikre mer rettferdighet mellom generasjonene. Engelske Alice Vincent skriver her om erfaringer fra dette arbeidet og deler sine tanker om hva et framtidsombud kunne gjort i Norge.

>

God jul fra Spire!

Julen er her, og vi ønsker alle venner og støttespillere en fantastisk høytid. Spire kan se tilbake på et innholdsrikt og spennende år, og vi gleder oss til 2015!

>

Når mat blir drivstoff

Eivind, en av Spires landraneksperter og leder for Spires #StoppNorskLandran-kampanje i 2013, har skrevet en artikkel om konsekvensene av EUs biodrivstoffpolitikk. Les og bli klok!

>

Gullspirene 2014

Hver desember blir tre aktive i Spire hedret for sin store innsats for organisasjonen i løpet av året som har gått. Møt årets gullspirer!

>

To REDD or not to REDD?

Verdens regnskoger er utrolig viktig for klimaet og livet på jorden. Norge jobber med regnskogbevaring gjennom REDD, men hva er egentlig det, og hvor bra er det?

>

Lysere framtid for Spire

Det har vært nervepirrende måneder for Spire siden regjeringen la fram sitt forslag til statsbudsjett den 8. oktober. Nå er kuttene reversert!

>