Spire

Regjeringa struper det norske sivilsamfunnet - igjen

Har du noen gang gått på en debatt og blitt skikkelig engasjert? Eller hørt om en sak du ikke kjente til før og bestemt deg for at “dette må vi gjøre noe med”? Det er sånn det startet for mange av oss som er aktive i Spire, og det er på denne måten vi er med å holde den offentlige debatten rundt viktige miljø- og utviklingsspørsmål gående - gjennom informasjonstiltak.

>

Spire på høring om jordvern.

Torsdag 1. oktober var det høring i Stortingets Næringskomite om regjeringens nasjonale jordvernstrategi som ble lagt frem før sommeren. Spire var der for å gi innspill til strategien.

>

Spire er nominert til MATPRISEN 2015!

Torsdag 24. september offentliggjorde MATPRISEN de nominerte for 2015. Til vår store overraskelse ble Spire nominert til prisen Årets Forskningsformidler!

>

Høringsinnspill på bilaterale investeringsavtaler.

Spire, ved Tori Loven Kirebø og Mari Gjengedal har sendt inn et høringsinnspill på regjeringens forslag til forhandlingsmandat til fremtidige bilaterale investeringsavtaler. Les hvorfor vi mener at modellen i sin helhet må skrotes her:

>

Semesterstart!

Sommeren er over, og Spire er i full gang med høstens aktivitet. Først ut er selvsagt semesterstarten.

>

God sommer!

Den deiligste tiden på året er her! Spirekontoret er stengt fram til 3. august. Nyt de fine sommerdagene i mellomtiden :)

>