Spire

Månedens spire

Månedens spire for juli heter Hans Inge og er aktiv i Spires lokallag i Trondheim

>

Topp i Bonn

I starten av juni var Spire i Bonn for å delta på UNFCCC mellomforhandlingene, hvor vi tok tempen på forhandlingene, jobbet med aksjoner og artikkel seks.

>

Portrettintervju med Karuna Karki

Karuna Karki er en nepalsk aktivist med et brennende engasjement for miljøet og bevaring av skog. Hun fortalte oss om sine drømmer for framtida, miljøutfordringer i Nepal og sivilsamfunnets rolle.

>

Vi søker foredragsholdere

I år har norske elever bestemt at årets Operasjon Dagsverk (OD) skal gå til vår moderorganisasjon, Utviklingsfondet og deres ungdomsprosjekter i Etiopia og Malawi. I perioden 13. – 24. oktober skal vi holde hundrevis av foredrag over hele landet. Har du lyst til å bidra?

>

Møt månadens spire

Sommaren er på veg, eksamen nærmar seg slutten og arbeidet med soyakampanjen er i gang. Me tok ein prat om Spire, mat og grilling med Solveig Lygre, påtroppande koordinator for matutvalet.

>

Spire på høring i Stortinget

Tirsdag 27. mai var det høring om jordbruksoppgjøret i Stortingets Næringskomite. Spire var på plass for å be politikerne sørge for et bedre tilbud til landbruket.

>

Vi trenger et framtidsombud

Dette skriver Utviklingsfondet, Naturvernforbundet og Miljøagentene i Vårt Land i dag! De sender også en utfordring til Regjeringen: hvorfor ikke gå i gang med en offentlig utredning?

>

Bli med på såfrøaksjonen 2014!

GMO skader økosystemene våre og gir et fåtall store selskaper enormt mye makt. Bli med på årets såfrøaksjon og spre kunnskap om hvorfor vi kjemper for et fortsatt GMO-fritt Norge!

>