Spire

Verdens Beste Nyheter!

Endelig er dagen her! I dag deler Spire, Changemaker og SAIH ut 100 000 aviser over hele landet.

>

Vervekonkurranse: Vinn en jeans og en BARBECO grill!

Og med dette er høstens store vervekonkurranse offisielt i gang, og vi håper selvsagt at det er DU som stikker av med seieren. Alle kan delta i konkurransen, du trenger ikke engang å være medlem selv. Det eneste som kreves er at du bidrar til å skaffe nye medlemmer til Spire. Og dersom du ikke er medlem enda kan du jo få en god start ved å verve deg selv!

>

Spires politiske utvalg søker nye medlemmer!

Er du opptatt av miljø og bærekraftig utvikling? Brenner du særlig for et av Spires hovedtemaer: klima & miljø, matsikkerhet, internasjonal handel eller bærekraftige byer? Liker du å uttrykke deg i tekst og jobbe målrettet sammen med andre? Har du lyst å bruke litt av fritiden din på å gjøre denne verden til et litt bedre sted? Ja, da kan du bli med i et av våre politiske utvalg!

>

- Regjeringen spytter på klimaavtalen

Mandag 29. august offentliggjorde regjeringen av de vil utlyse 24. konsesjonsrunde, og åpne for mer utvinning av olje og gass. - Regjeringen spytter på klimaavtalen fra Paris, sier Spires leder Anna Karlsson.

>

Spire vokser!

Spire vokser og vi er i gang med å få hele tre nye lokallag!

>

Mer makt til folket - en matrevolusjon i emning

Mari Gjengedal, leder i Spire 2013-2016, har skrevet dette innlegget til Landbruksbloggen, som er et samarbeidsprosjekt mellom Nationen og Norsk Landbrukssamvirke. Innlegget ble først publisert 27. juni 2016 på www.nationen.no/landbruksbloggen.

>

God sommer!

Årets høydepunkt nærmer seg med stormskritt, nemlig sommerferien. Spirekontoret kommer til å være stengt fram til 3. august. I mellomtiden håper vi at dere alle nyter sommerdagene.

>

Krever glyfosatfritt Norge

Glyfosat må fases ut i Norge, mener Oikos, Spire og 9 andre sentrale organisasjoner innen landbruk og miljøbevegelse. Organisasjonene har sendt brev til Landbruks- og matminister Jon Georg Dale med krav om dette. Sprøytemiddelet er forbundet med helse- og miljøfare, men selges fritt på alle hagesentre og brukes i landbruket.

>