Spire

Nytt år, ny vervekonkurranse, like kule premier!

Jo flere medlemmer Spire får, jo sterkere blir vi! Vi er alltid på jakt etter nye medlemmer, og nå kjører vi i gang med en stor, helårs vervekonkurranse med sykt bra premier!

Konseptet er enkelt: Verver du et medlem, får du ett poeng. Verver du en fastgiver (en som gir minst 50 kr i måneden), får du tre poeng. Du kan bytte vervepoeng mot premie når du vil i løpet av året. Går du for hovedpremien må du spare opp poengene dine.

Hvorfor verve?
På mange måter skylder vi det norske folk å verve dem alle sammen. Hovedgrunnen til at folk ikke er medlem i Spire er at ingen har spurt dem. Hvem vil vel ikke være med å skape en bærekraftig verden? I tillegg blir Spire for hvert nytt medlem en sterkere organisasjon som kan utrette mer. Vi får mer økonomisk støtte til å gjøre kule ting, vi får mer folk som kan gjennomføre aktiviteter og utforme ny politikk, og vi får større tyngde bak våre krav!

Hvordan verve?
Verving er egentlig ganske enkelt. Det handler mest om å tørre å spørre! Som regel er det lurt å holde budskapet enkelt og greit. Med mindre du møter noen på et dyptgående foredrag om TTIP-avtalen sin potensielle skadevirkning på klimaet, selvfølgelig. Den personen er mest sannsynlig allerede medlem da, men POENGET er, det vet du ikke før du har spurt! Så spør alle. Alltid.

Den enkleste måten å verve noen på er å få dem til å sende en SMS til 2434 med:

“Spire 2018 <navn, epost, adresse, fødselsår>" + "vervet av <ditt navn og lokallag/utvalg>”.

Da legges 50 kr på mobilregningen deres. Omtrent like enkelt er det å vippse. Da vippser man 50 kroner til 11378 "Spire medlemskontingent". Skriv tilsvarende informasjon i meldingsfeltet på Vipps som på sms.

Eksempel: “Spire 2018, Navn Navnesen, navn@epost.no, Stedet 47, 0011 Oslo, 19xx, vervet av Navn Navnesen, Spire Trondheim”.

I tillegg til SMS eller Vipps er det mulig å betale 50 kr kontant eller over faktura. Betales det kontant verveblanketten tas i bruk - for da trenger vi signatur og dato! Blanketter kan postes (porto er ferdigbetalt, så frimerke trengs ikke), skannes eller tas bilde av, og sendes til mathias@utviklingsfondet.no.

Fastgivere kan fylle ut den vanlige verveblanketten og huke av på “fastgiver”. Men! Du må understreke at de selv må gå inn i nettbanken sin og lage en avtale med fast trekk. Vi har nemlig ikke avtalegiro - avtalegiro er dyrt og vi vil heller bruke pengene våre på en bedre verden. Spires kontonummer er 1503.21.17683.

Premier!!
5 poeng: Tegneserien «Klimakamp er kvinnekamp, historier fra grasrota» av Jenny Jordahl i plakatformat
10 poeng: «En hyllest til sauen» av Anna Blix
12 poeng: Termokopp med lokk fra Klean Kanteen
15 poeng: Gavekort på Fair and Square på 500kr
20 poeng: Valgfri konsert- eller teaterbillett til 600kr
30 poeng: Årsabonnement på Spotify eller Tidal
60 poeng: Valgfritt festivalpass i Norge (reise og opphold er ikke inkludert)
100 poeng: En måneds interrailbillett for to, i Europa (10 reisedager om under 28 år, 7 reisedager om over)
100 000 poeng: Leilighet på Sagene eller hus i Undredal

Hvordan få premie?
Send en mail til mathias@utviklingsfondet.no med adresse og hva du vil ha. Om du lurer på hvor mange poeng du har kan du også sende Mathias en mail. Husk at du ikke får vervepoeng før vi har fått inn gyldig betaling, og at det nye medlemmet må ha angitt at det er du som har vervet vedkommende. Fristen for å cashe inn premier for 2018 er 31. januar 2019.

I tillegg blir det lokallaget eller utvalget som til sammen har vervet flest nye medlemmer i løpet av året, vinnere av Spires vandrende vervepokal! Nettopp derfor er det viktig å skrive lokallag/utvalg etter navn på verver. Vinneren av vervepokalen kåres på Spires årlige vinterseminar.

Lykke til med vervingen - la dette bli tidenes verveår!