Spire

Vinn festivalpass til årets by:Larm for deg og en venn!

Betal medlemskontingenten din innen 20. februar og vær med i trekningen av to festivalpass til by:Larm 1.-3. mars i Oslo!

Spire har i år inngått et samarbeid med by:Larm på områder som miljøpolitikk og renovasjonsarbeid for festivalen. by:Larm er en av de viktigste kulturfestivalene i hjertet av Oslo, og skjer hvert eneste år. by:Larm har i flere år jobbet med miljøtiltak både under gjennomføring av festivalen, og i deres arbeid i forkant av festivalen. Det gleder oss derfor stort å få lov til å samarbeide med en så samfunnsengasjert gjeng på en helt ny måte for oss som organisasjon!

Sammen ønsker vi i Spire og by:Larm å vise at kultur absolutt ikke er noe som går på tross av miljø, tvert imot er miljøet en viktig del av kulturtilbudet. Vi ønsker derfor å gi noen av våre medlemmer muligheten til å oppleve miljø og kultur i skjønn harmoni.

Betal medlemskontingenten din innen 20. februar og vær med i trekningen av TO festivalbilletter til årets by:Larm!

Hvordan betaler du medlemskontingent?

1.       Er du medlem fra før? Dersom “ja” gå direkte til steg 3. Dersom “nei” se steg 2.​
2.       Send SMS til 2434 og skriv “SPIRE 2018, ‘din epost+navn+fødselsår+adresse’”/skriv det samme på VIPPS (50 kroner) til 11378
3.       Send SMS til 2434 og skriv “SPIRE 2018 ‘din epost’”/skriv det samme på VIPPS (50 kroner)  til 11378.​
4.       Om du ikke vil bruke SMS eller vipps kan 50 kroner overføres til: 1503.21.17683.​
5.       Spre ordet til vennene dine og inngå allianser for å øke sjansene til å vinne et festivalpass og vent til trekningen den 22. februar.​
6.       Hvis du vinner, kom innom og hils på Spire sine aktivister som jobber med renovasjonsarbeidet! :)))

Les mer om by:Larm her