Spire

VINN TO FESTIVALPASS TIL HEIM!

Betal medlemskontingenten din innen 1. juli, og bli med i trekningen av TO festivalpass til Heim, 26.-28. juli!

Sommer, sol, musikk – finnes det en bedre kombinasjon? Skulle vært om man kunne redde verden og være på en gård i samme slengen kanskje!? Vi er enige! Melder du deg inn i Spire før 1. juli er du derfor med i trekningen av to festivalpass til en verdi av 2500 kroner til den splitter nye festivalen Heim på Brevika gård i Hasselvika like utenfor Trondheim, 26.-28. juli! Dette samtidig som du er med og støtter arbeidet for en rettferdig og bærekraftig verden.

Vinn-vinn, spør du oss!

 

Å melde seg inn koster kun 50 kr. Du kan bli medlem superenkelt med enten Vipps eller SMS!

Vipps 50 kroner til #11378 (Spire medlemskontingent) og skriv «Spire 2018, eposten din, adresse, fødselsår og hvem du er vervet av» i meldingsfeltet.

Eller:

Send en sms til 2434 med «Spire 2018, din epostadresse, adresse, fødselsår, vervet av:»

Eksempel: «Spire 2018 navn@epost.no, adressenmin 0001 Oslo, vervet av Navn Etternavn».

Denne informasjonen er nødvendig for at du skal telle som medlem. Den vil kun bli brukt i vårt medlemsregister, og ikke delt med andre. Les Spires personvernerklæring her.

 

Allerede betalt? Verv en venn så er dere begge med i trekningen! (OBS! Husk å angi hvem som vervet).


Hvem kan melde seg inn?

Alle mellom 13 og 30 år har mulighet for å melde seg inn, men du må være 18 år for å delta i konkurransen. Er du over 30 men vil likevel støtte oss? Da kan du bli fastgiver. Les om giverordningen vår her. Husk at gir du mer enn 500 kr i året har du mulighet å få skattetrekk for gaven din. Nye fastgivere vil ikke være med i trekningen av festivalpass.

 

PS: Vinneren av de to dagspassene trekkes den 8. juli og vil bli kontaktet på epost.

 

PPS: Visste du at Spire har en annen vervekampanje gående, der alle som verver har mulighet å samle opp poeng under hele året som kan brukes på flere flotte premier? Les mer her!

 

 

LITT OM HEIM

 

En ny festival, med fokus på musikk, miljø og jordbruk!

HEIM Festival er en helt ny musikkfestival siste helgen i juli 2018 som finner sted på Brevika gård, en rask tur med hurtigbåten utenfor Trondheim. To dager med fullt konsertprogram på to scener etterfulgt av klubbstemning inne i fjellet i den nedlagte militærleiren Hysnes fort. Festivalen har et fokus på miljø og gårdsbruk, og vil derfor tilby foredrag, turer og forskjellige aktiviteter rundt om i nærmiljøet, alle relatert til gården, fjorden og området rundt. Dette synes selvsagt vi i Spire er veldig kult, og derfor er vi samarbeidspartner, med ansvar for blant annet renovasjon.
 

Bra musikk, og spennende aktiviteter!

Heim kan skilte med noen av Norges beste artister, som blant annet Daniel Kvammen, Kaja Gunnufsen, Linni og Myra. I tillegg til konserter blir det klubbing inne i fjellet med blant annet Lindstrøm og Smerz.

Om du vil ha et avbrekk fra musikken kan du bli med på åpen gård, Yoga, oppdagelsesferd med food studio, eller kanskje en «gjør det selv» workshop med oss i Spire?