Spire
iCal
21.08Tuesday

Infomøte: Engasjer deg i Spire!

Uglebo studentpub - Blindern Oslo klokken 17:00 til 19:00

Velkommen til informasjonsmøte om Spire!

Syns du det er urettferdig at 800 millioner mennesker sulter selv om det er mer enn nok mat til alle? Syns du det er på tide at de fattige landene får være med å utvikle reglene i handelspolitikken på lik linje med de rike? Er det ikke urettferdig at småskalabønder i land i Sør mister avling etter avling og må tilpasse seg klimaendringene fordi de rike landene absolutt skal fortsette med den enorme bruken av fossil energi? Kom på Uglebo på Blindern for å høre mer om oss og hva vi driver med!

>
Spire
27.08Monday

Informasjonsmøte med Spire Kristiansand

Universitet i Agder Kristiansand klokken 18:00 til 19:00

pire Kristiansand inviterer til informasjonsmøte for nye medlemmer og interesserte mandag 27. august på UiA (romnummer kommer fortløpende).
Spire er en miljø- og utviklingsorganisasjon under utviklingsfondet. Vi jobber for en mer bærekraftig og rettferdig verden med hovedtemaene: miljø, internasjonal handel, matsikkerhet og bærekraftig byutvikling.

>
Spire Kristiansand
28.08Tuesday

Møt Spire Bergen! // Meet Spire Bergen

Dwell Bergen klokken 19:00 til 21:00

Er du interessert i Spire Bergen og hva vi driver med? Bli med oss for en uformell og hyggelig kveld på Dwell. Vi sitter fra fra kl 19 og utover, kom innom når du vil og bli så lenge du vil.

>
Spire Bergen
05.09Wednesday

Infomøte med Spire Trondheim

klokken 18:00 til 20:00

Vil du ha en mer rettferdig og bærekraftig verden? Er du interessert i hvordan verdens ressurser blir fordelt og forvaltet? Har du lyst til å være med å påvirke miljødebatten både lokalt og nasjonalt? Da hører du hjemme i Spire!

>